NANOS arrangerer en forelesningsrekke om nanoteknologi

NANOS – nanovitenskapelig fagutvalg inviterer tirsdag 12. mars til første av totalt fire forelesninger!

Forelesningsrekken har som mål å gi en generell innføring i nanoteknologi innenfor de ulike fagfeltene.

1. forelesning: Hvorfor nanoteknologi?
2. forelesning: Nanofysikk
3. forelesning: Nanokjemi
4. forelesning: Nanoetikk

Hver forelesning varer i omtrent 45 minutter.

Første forelesning skal gi en lett introduksjon til hva nanoteknologi er og hva som gjør dette forskningsfeltet spesielt. Hvordan kunnskapen av materialer på nano-skala kan benyttes og hva man må være bevisst på for å utvikle forskningsfeltet bærekraftig og helsebevist. Forelesningen blir holdt av nanoteknologistudenter ved Universitetet i Bergen.

Presentasjonen finner sted i h-bar på institutt for fysikk og teknologi ved Universitetet i Bergen (Allégaten 55).

Det er begrenset med plass på h-bar, så for å være sikret plass er det lurt å være ute i god tid!

Vel møtt!

Forelesningsrekka